HIGHLIGHTS
WELKOM BIJ AUTOGROEP SERVAYGE. WELKOM BIJ GENESIS.

|  HOME • NEWS • CONTACT  |

Exterieur Pure elegantie: de vloeiende lijnen van onze Fluidic Sculpture-designtaal '2.0' verlenen de nieuwe Genesis een indrukwekkende uitstraling. De esthetiek van beweging, vervat in staal. Interieur Echt hout met open poriën en nappaleder van de hoogste kwaliteit: met minder neemt de Genesis geen genoegen. Prestaties & veiligheid Kracht en prestaties in overvloed. De 3.8 V6 GDi-motor is gekoppeld aan een zacht schakelende 8-trapsautomaat. De veiligheid wordt verzekerd door geavanceerde voorzieningen als het Autonomous Emergency Braking en de Smart Cruise Control, die beide gebruikmaken van radartechnologie.
HTRAC vierwielaandrijving Het vierwielaandrijfsysteem van de Genesis getuigt van een bijzondere intelligentie. HTRAC is het resultaat van grondig testwerk en finetuning op het beroemde Duitse Nürburgring-circuit. HTRAC combineert de veiligheidsvoordelen van een klassieke vierwielaandrijving met het plezierige rijkarakter van een prestatiegerichte achterwielaandrijving.
De eerste CO2-sensor ter wereld Een innovatie die het koolstofdioxideniveau in het interieur van de auto continu meet. Terwijl u rijdt, vult het interieur zich stilaan met koolstofdioxide. De CO2-sensor van de Genesis activeert automatisch het ventilatiesysteem om verse buitenlucht te laten binnenstromen.
Smart Trunk met handsfree bediening Kan een koffer slim genoeg zijn om te weten wanneer u uw handen vol hebt? Die van de Genesis wel. Als u gedurende minstens drie seconden binnen één meter van de achterbumper blijft staan met de sleutel op zak, dan gaat de koffer automatisch open. Uw voet heen en weer bewegen is niet nodig.
EEN NIEUWE ERVARING

De Genesis ontgint nieuw terrein voor Hyundai.

Niet alleen met zijn high-tech systemen, maar ook door zijn vakkundige afwerking.

Het resultaat is een auto die u in vervoering brengt. In de meest poëtische zin van het woord.

EXTERIEUR: PASSIE VAN HET ZUIVERSTE ALLOOI
Bi-xenonkoplampen met LED-dagrijlichten (DRL) Bi-xenonkoplampen met LED-dagrijlichten (DRL) staan garant voor een nauwkeurige, duurzame en energiezuinige verlichting, en zetten de esthetiek van de nieuwe Genesis kracht bij. Als hij een ander voertuig kruist, schakelt de Genesis automatisch over van groot- naar dimlicht. De grootlichten schijnen ook veel verder en helderder, voor een nog beter zicht.
LED-mistkoplampen Dankzij deze krachtige lampen gaat u met de Genesis nooit de mist in. LED-mistkoplampen priemen door de dichtste mist om licht te werpen op wat voor u ligt.
Radiatorrooster Schoonheid is een spel van subtiele lijnen. Een zilveren afwerking met chroom, of een zwarte afwerking met verchroomde accenten: wat u ook kiest, elegantie is steeds gegarandeerd. Motorkaplogo Het motorkaplogo benadrukt het sierlijke snuitontwerp en de vloeiende vormentaal waarmee Hyundai zich vandaag uitdrukt. In de buitenspiegels geïntegreerde knipperlichten Met deze geïntegreerde knipperlichten trekt u zeker de aandacht. Goed voor uw ego, maar natuurlijk ook de zichtbaarheid.
DYNAMISCHE FLANKLIJN

De nieuwe Genesis tilt de Fluidic Sculpture-designtaal naar ongeziene hoogten: zuivere lijnen gaan over in geraffineerde volumes.

Panoramisch schuifdak Het panoramisch schuifdak van de Genesis maakt het interieur nog ruimer dan het al is door het te doen baden in daglicht. Aluminium velgen De high-performance 19-duimvelgen staan borg voor een evenwichtige rijervaring. Vooraan bedraagt de bandenmaat 245/40 R19, achteraan is dat 275/35 R19. Resultaat: een nog betere rijdynamiek. Sluitbekrachtiging Sensoren in de deurgrendels activeren een elektromotor die de deuren volledig dichttrekt als deze niet goed werden gesloten.
Omgevingsverlichting De omgevingsverlichting gaat branden zodra de bestuurder de auto nadert, zodat in- en uitstappen heel wat gemakkelijker verloopt. De zachte gloed van het Genesis-logo dat op de grond wordt geprojecteerd zal ongetwijfeld indruk maken op uw passagiers. Verlichte deurgrepen De deurgrepen lichten op in het donker wanneer u wilt instappen. Knap en handig tegelijk. Satijnafwerking voor zijprofiel De satijnafwerking van de zijprofielen laat het strakke, elegante zijontwerp van de Genesis helemaal tot zijn recht komen.
ZELFZEKERE UITSTRALING, OOK ACHTERAAN

De krachtige en sportieve achterzijde van de Genesis laat geen twijfel bestaan rond wat hij te bieden heeft.

Kracht die zich optimaal laat benutten.

LED-achterlichtblokken Vanuit welke hoek u ze ook bekijkt, de LED-achterlichtblokken ogen bijzonder knap en zorgen voor een doeltreffende verlichting in alle weersomstandigheden. Dubbele uitlaatpijp De verchroomde uitlaatpijpen links en rechts werden naadloos geïntegreerd in het achterbumperontwerp. LED-mistachterlichten De krachtige mistachterlichten zorgen ervoor dat de Genesis ook bij dichte mist, zware regen en sneeuw zichtbaar blijft voor achterliggend verkeer.
INTERIEUR: VOOR ZIJ DIE HET UITZONDERLIJKE ZOEKEN

Het comfort van uw eigen huis, waarheen u ook gaat

LUXUEUZE INTERIEURMATERIALEN

Rijke, elegante kleuren voegen diepte toe aan het pure vakmanschap van het interieur. De stoelen zijn bekleed met nappaleder van de hoogste kwaliteit. Dat behoudt zijn natuurlijke uitstraling, net als het houtinleg met open poriën. Details in echt aluminium voegen dan weer een elegante en gesofisticeerde toets toe.

Aluminium en houtinleg Hoogstaand aluminium en echt hout verlenen het luxueuze interieur een oogstrelende en elegante uitstraling. Premiumleder Het premiumnappaleder is zacht en soepel en getooid met contrasterende biesjes. Het nodigt de inzittenden uit tot een ontspannen rit in een sfeer van absoluut welbehagen.
Centrale armsteun achterbank De brede armsteun bevat de bedieningen voor de achterstoelen en de multimediafuncties. In de armsteun zitten ook twee bekerhouders en een handige opbergruimte. Dankzij de 8-voudige elektrische verstelling kunt u uw zetel naar voren en naar achteren schuiven, maar ook naar achteren kantelen. Elektrisch rolgordijn achterruit Geniet van privacy en schaduw dankzij dit gordijn voor de achterruit, dat met een druk op de knop elektrisch naar beneden rolt. U rijdt achteruit? Het gordijn rolt zich vanzelf in een oogwenk op. Manuele deurgordijnen Als aanvulling op de verduisterde zijruiten bieden de in de deur ingewerkte rolgordijnen extra privacy en bescherming tegen de zon.
PRESTATIES
HTRAC VIERWIELAANDRIJVING

Geniet van een strakker rijgedrag en meer tractie: naargelang van de ingestelde rijmodus gaat er meer vermogen naar de voorwielen of de achterwielen. De werking hiervan kun je duidelijk ontdekken in deze video:

3.8 V6 GDi-motor Deze indrukwekkende motor van 315 pk met directe injectie, een drievoudige inlaat en een verhoogd koppel geeft onder alle omstandigheden het beste van zichzelf.
WELDRA OOK BESCHIKBAAR MET EEN 2.2 LITER DIESEL MOTOR!
8-trapsautomaat De Genesis gaat prat op talrijke technische innovaties, zoals een gedempte koppelomvormer, een ultrasterke aluminium constructie en geïntegreerde sensoren voor een optimale werking. Elektronisch gestuurde schokdempers De elektronisch gestuurde schokdempers passen zich aan de rijomstandigheden en gekozen rijmodus aan om de rijervaring en de stabiliteit te verbeteren. In de Normal, Eco en Snow-modus geniet u van een superieur rijcomfort.
Demping van geluiden en trillingen Talrijke voorzieningen elimineren enerzijds onaangename geluiden en trillingen en genereren anderzijds klanken die de rijervaring aangenamer maken. De Genesis is voor 51,5% opgebouwd uit ultrastijf staal, voor een betere wegligging en demping van geluiden en trillingen - en uiteraard voor de veiligheid. Geluiden van de motor en de banden worden efficiënt ingedijkt door het schutbord in de motorruimte en de uitgebreide geluiddempende maatregelen. CO2-sensor Deze sensor meet het CO2-gehalte in het interieur om slaperigheid tijdens het rijden tegen te gaan. Verse buitenlucht wordt aangewend om de airco te ontlasten en dus het verbruik te drukken.
VEILIGHEID: NAUWKEURIG METEN OM BETER TE BESCHERMEN

Uw veiligheid is de voornaamste prioriteit voor Genesis. Zijn geavanceerde voorzieningen

beschermen u proactief vanuit diverse hoeken en dragen bij tot een nauwkeurig rijgedrag.

Woorden worden daden in deze, toch wel spectaculaire, video:

Autonomous emergency braking (AEB) Deze autonome noodremassistent activeert automatisch de remmen als hij vaststelt dat het voertuig voor u plots brutaal remt. Dat gebeurt aan de hand van de frontradar van de Smart cruise control (SCC) en de camerabeelden van het Lane departure warning system (LDWS). Het remt het voertuig af om voertuigschade te beperken en letsels te vermijden. Het remsysteem is volledig operationeel bij snelheden tot 80 km/u.
9 airbags De Genesis gaat prat op een geavanceerd arsenaal aan airbags die u beschermen bij een aanrijding. Intelligente frontale airbags, gordijnairbags, zij-airbags voor- en achter en een knie-airbag zijn standaard. Gordelvoorspanners Zelden was een gordel zo intelligent. Gordelvoorspanners maken het vastklikken van de gordel gemakkelijker en snoeren de gordel aan zodra ze een impact detecteren. Actieve motorkap Een motorkap die het hoofd van de voetganger beschermt in het geval van een aanrijding. Met de actieve motorkap wordt de schok opgevangen doordat hij door een actuator wordt opgetild. Weinig auto's zijn zo attent voor de zwakke weggebruiker.
COMFORT
ERVAAR ALLES WAT GENESIS TE BIEDEN HEEFT

Geniet van een strakker rijgedrag en meer tractie: naargelang van de ingestelde rijmodus gaat er meer vermogen naar de voorwielen of de achterwielen. De werking hiervan kun je duidelijk ontdekken in deze video:

Head-up display Rij-informatie wordt geprojecteerd op de voorruit zodat de bestuurder zijn blik op de weg kan houden. Bovendien verzekeren een 9.7" groot virtueel beeld met een helderheid van 10.000 cd/m2 en eenvoudige graphics een uitstekende leesbaarheid. Supervision cluster met 7" TFT LCD-kleurenscherm Alle informatie die u nodig hebt tijdens het rijden, in een futuristische weergave. Het supervision cluster met 7" breed TFT LCD-kleurenscherm toont de energiestroom tot de bandendruk en alles daartussen - in een helder formaat.
9.2" touch pad display Dankzij de split screen-functie van het 9,2" HD display kan de bestuurder de navigatieweergave combineren met andere schermen. De combinatie van intuïtieve iconen en GUI, aanraakschermbediening en hoogstaande Lexicon-luidsprekers garanderen gebruiksgemak en auditoriumkwaliteit. Elektrisch verstelbaar stuurwiel Het stuurwiel van de Genesis breekt met de traditionele vormen en lay-outs. De bedieningstoetsen zijn gegroepeerd in een reikzone van 50 mm tot 105 mm voor ongezien gebruiksgemak. Bovendien kunt u het verwarmde en elektrisch in de hoogte en diepte verstelbare stuurwiel gemakkelijk in de ideale stand en op de gewenste temperatuur brengen.
Luxe die zelfs in de kleinste details zichtbaar is
Lexicon® Audio System met Discrete Logic 7® Surround Sound Processing Omring uzelf met 17 luidsprekers van topniveau, aangestuurd door een wereldvermaard audiosysteem met versterker. Deze exclusieve technologie werd bekroond met een GRAMMY®-award. Uw oren werden nog nooit zo in de watten gelegd. Intelligente airco Door de drievoudige onafhankelijke bediening kunnen de bestuurder, zijn passagier en de inzittenden op de achterbank elk hun eigen temperatuur regelen, voor nog meer comfort. Hij beschikt bovendien over een sensor die het CO2-gehalte in het interieur meet om slaperigheid tijdens het rijden tegen te gaan. Verse buitenlucht wordt aangewend om de airco te ontlasten en dus het verbruik te drukken. Smart key De smart key is is niet alleen handig in het gebruik, het is ook iets wat Genesis-eigenaars koesteren als een juweel.
Smart parking assistant system (SPAS)

Het Smart parking assist system (SPAS) bedient automatisch het stuurwiel om snel en nauwkeurig te parkeren.

Around view monitoring system (AVM) Zie vanbinnen wat er zich buiten afspeelt. Camera's vooraan, achteraan, links en rechts creëren niet alleen een 360-gradenzicht op de omgeving rond de wagen, maar onthullen ook wat zich aan beide zijden van de auto in de dode hoek bevindt voor nog meer veiligheid ongeacht het wegtype of de rijomstandigheden.
Luxe die zelfs in de kleinste details zichtbaar is
Stoelverwarming en -ventilatie Door de op drie niveaus instelbare ventilatie en verwarming kunt u de rugleuning en de zitting net zoveel koelen of verwarmen als u wenst. Stoelen Om het comfort te verhogen zijn de stoelen van de Genesis opgedeeld in zones met een verschillende hardheid, terwijl luchtcellen in de flanken van de rugleuning aangepast kunnen worden voor een maximaal zitcomfort. Bovendien kan het stoelkussen verlengd worden om de bovenbenen beter te ondersteunen. Stoelen met geheugen Dankzij het geheugen van de elektrisch bediende stoelen kan niet alleen de stand van de stoel, maar ook die van de buitenspiegels, het stuurwiel en het Head-up display (HUD) bewaard en terug opgeroepen worden.

Contacteer ons.

©                  Alle rechten voorbehouden.